vrijdag 21 februari 2014

Make and takes met Rubbernecker stempels

Hallo allemaal,

Op zaterdag 8 maart organiseert Inge van In't Woefke een gratis make and take met gloednieuwe Rubbernecker stempels. Nieuwsgierig geworden? Neem voor wat voorbeelden gerust een kijkje op haar blog. Het zijn heel mooie stempels met prachtige bloemen , maar ook andere figuren . Ik ben alvast benieuwd naar de make and take. Jullie ook ? Dus zin in een supergezellig dagje , kom dan allen naar In't Woefke .

Groetjes

Karine.

maandag 17 februari 2014

Voor Frederik...

 

En deze was voor Frederik ! De PB stempels blijven toch leuk en schattig , deze is ingekleurd met de copics.

Materiaal: copics, Nestabilities, papier Pebbles Basics.

 

donderdag 6 februari 2014

Valentijn...

 

Voor Valentijn heb ik deze keer voor een Flip- It kaart gekozen en wilde ik toch de traditionele kleuren gebruiken. De mal die ik gebruikt heb is van Sizzix en het leuke is dat er wel 10 verschillende vormen inzitten zodat je je kaart helemaal kan aankleden . En natuurlijk hoort er ook een klein geschenkzakje bij, deze is gemaakt met de Envelop Punchboard. Je kan het zakje versieren zoals je wil, en ook voor andere gelegenheden gebruiken.

Nieuwsgierig hoe het er in het echt uitziet, ga dan maar eens een kijkje nemen In't Woefke in Wommelgem. Een super toffe winkel met heel veel stempels, papier...kortom alles om te scrappen .

 

Groetjes en nog veel knutselplezier.

Karine.

Materiaal kaart: wit linnen cardstock, bazzil rood, Pebbles Basics Rouge dots,Sizzix mal Triple Square Flip-Its, Memorybox hartje, vierkant, colorbox Frost white

Materiaal zakje: Envelop Punchboard, wit lint, bazzil rood, Pebbles basics Rouge dots.