vrijdag 30 mei 2014

Lief....


Ze blijven toch schattig die beertjes . Deze lag al een tijdje te wachten om er een kaartje mee te maken. 
Ja en het is eindelijk gelukt.
Het afdrukje is ingekleurd met Copics en het dessin papier is van Lilly of the Valley.

Groetjes 
Karine

woensdag 28 mei 2014

Lentekriebels...


Hallo,

Ook dit is een projectje voor het designteam van In't Woefke.

Bij ons in de tuin zie je soms veel vlinders rondfladderen , en dit jaar waren ze er erg vroeg bij. Ik kan er in elk geval van genieten.

Dit kaartje en bijpassend envelopje heb ik uitgesneden met de Silhouette. Je kan het helemaal aankleden zoals je zelf wil. Ik heb vooral gebruik gemaakt van Memorybox mallen en bloemenponsen.Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de Pan Pastels en een klein wolkje. Het gras en de boom heb ik bewerkt met Distress Inkt.  De vlinders zijn van Just Rite en deze heb ik met Distress Markers afgedrukt op glad papier en dan uitgesneden. Het kaartje binnenin (met de boom erop) kan je eruit halen zodat je aan de achterkant ervan een tekstje kan schrijven. Het envelopje heb ik nog versierd met een tekst van Differen Colors.

Vele knutselgroetjes ,
Karine

Materiaal: Cardstock groen en roze, fluweelkarton, Pan Pastels (Phtalo Blue tint), Memorybox (Arboscello tree, Puffy Clouds, Grassland Border), Distress Inkt-Markers (Walnut Stain, Vintage Photo, Peeled Paint, Spun Sugar, Worn lipstick, Malletje kleine blaadjes, Bloemenpons, Stickles Star Dust, Vlinders Just rite, Silhouette 3D stand up card butterfly # 57241.

maandag 26 mei 2014

Kippen...


Ik ben helemaal gek van kippen. Toen ik In't Woefke dit setje zag heb ik het ook onmiddellijk meegenomen.Op het setje van Artemio staan nog meer van die leuke kippen . 

Groetjes 
Karine

zaterdag 17 mei 2014

Vlinder...


Hallo allemaal,

Dit is een kaartje voor het DT van In't Woefke.

Tijdens mijn laatste bezoekje bij Inge, had ik ook de Flakes van IndigoBlu mee naar huis genomen . En wat is dat leuk om mee te werken, ik ben er helemaal weg van. 

Voor dit kaartje heb ik alleen het vlindertje met de Flakes gedaan . Maar juist omdat het zo klein is, geeft dat wel een heel mooi accent. De achtergrond heb ik geblend met Distress Inkt (Broken China , Tumbled Glass). De bloemen zijn van Stacy Stamps, en deze heb ik nog een beetje met een glitterpen bewerkt (Zig). Het tekstje Happy Birthday komt van een setje van Rubbernecker.

Ik zou dus zeggen , probeer die Flakes maar eens een keertje uit. Ze zijn echt de moeite waard.

Groetjes en tot de volgende keer.
Karine.

Materiaal: Flakes Indigoblu (Yorkshire dales) , Distressinkt ( Broken China, Tumbled Glass),Stacy stamps, Glitterpen Zig, vlinder Kaiserkraft, Rubbernecker.

dinsdag 6 mei 2014

A new puppy...


Dit kaartje heb ik gemaakt voor het Designteam van In't Woefke.
Ja, wie ooit al eens een nieuwe pup in huis heeft gehad, herkent het plaatje misschien ...
Het stempeltje is van Whipper Snapper en ingekleurd met Derwent potloden. 
De achtergrond is gestempeld met een stempel van Impression Obsession en Versamark.
Het botje heb ik uitgeneden met de Silhouette .

Willen jullie nog meer leuke kaarten en projektjes zien van ons Designteam ga dan snel naar de blog van In't Woefke . Je kan ze natuurlijk ook in het echt bewonderen bij Inge van In't Woefke in Wommelgem.

Vele groetjes
Karine

Materiaal: Whipper Snapper, Silhouette, Derwent potloden, Cardstock blauw, lintje, Versamark

donderdag 1 mei 2014

Verjaardagskaartje


Dit verjaardagskaartje had ik gemaakt voor Maries . Het is een heel lief stempeltje van Penny Black. Ik heb het ingekleurd met Dewent potloden . Ja de laatste tijd gebruik ik ze weer heel veel . Het tekstje is er eentje van Lilly of the valley.

Veel knutselgroetjes
Karine

Materiaal :Penny Black, Lilly of the valley, cardstock wit, stukje lint, restje papier.