woensdag 28 mei 2014

Lentekriebels...


Hallo,

Ook dit is een projectje voor het designteam van In't Woefke.

Bij ons in de tuin zie je soms veel vlinders rondfladderen , en dit jaar waren ze er erg vroeg bij. Ik kan er in elk geval van genieten.

Dit kaartje en bijpassend envelopje heb ik uitgesneden met de Silhouette. Je kan het helemaal aankleden zoals je zelf wil. Ik heb vooral gebruik gemaakt van Memorybox mallen en bloemenponsen.Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de Pan Pastels en een klein wolkje. Het gras en de boom heb ik bewerkt met Distress Inkt.  De vlinders zijn van Just Rite en deze heb ik met Distress Markers afgedrukt op glad papier en dan uitgesneden. Het kaartje binnenin (met de boom erop) kan je eruit halen zodat je aan de achterkant ervan een tekstje kan schrijven. Het envelopje heb ik nog versierd met een tekst van Differen Colors.

Vele knutselgroetjes ,
Karine

Materiaal: Cardstock groen en roze, fluweelkarton, Pan Pastels (Phtalo Blue tint), Memorybox (Arboscello tree, Puffy Clouds, Grassland Border), Distress Inkt-Markers (Walnut Stain, Vintage Photo, Peeled Paint, Spun Sugar, Worn lipstick, Malletje kleine blaadjes, Bloemenpons, Stickles Star Dust, Vlinders Just rite, Silhouette 3D stand up card butterfly # 57241.

Geen opmerkingen: